Sākums > Receptes > Zupas

Pupiņu zupa ar seleriju un žāvētu krūtiņu

2017. gada 23. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Katliņā ielej ūdeni, liek tajā liellopa gaļas kubiciņu (var arī likt liellopu gaļu un vāra 2 stundas buljonu, tad buljonu izkāš).
2. Buljonā liek vārīties kubiņos sagrieztus kartupeļus, iepriekš izmērcētās pupiņas, sakapātu seleriju un sīpolu. Vāra, līdz pupiņas un kartupeļi mīksti.
3. Zupai pievieno gabaliņos sagrieztu krūtiņu, uzvāra.
Beigās pievieno garšvielas un pētersīļu zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu