Pupiņu zupa ar seleriju un žāvētu krūtiņu

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 l liellopa gaļas buljona
  • 200 g pupiņu
  • 100 g selerijas kātu
  • 50 g smalki sakapāta sīpola
  • 200 g kartupeļu
  • 300 g žāvētās krūtiņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, liek tajā liellopa gaļas kubiciņu (var arī likt liellopu gaļu un vāra 2 stundas buljonu, tad buljonu izkāš).
  2. Buljonā liek vārīties kubiņos sagrieztus kartupeļus, iepriekš izmērcētās pupiņas, sakapātu seleriju un sīpolu. Vāra, līdz pupiņas un kartupeļi mīksti.
  3. Zupai pievieno gabaliņos sagrieztu krūtiņu, uzvāra.
    Beigās pievieno garšvielas un pētersīļu zaļumus.

    Labu apetīti!
    Zupai pievieno gabaliņos sagrieztu krūtiņu, uzvāra. 
Beigās...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas