Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar kuskusu un rozīnēm pildīta paprika

2017. gada 22. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Tāpat var pildīt tomātus un cukīni.
Pagatavošana
45 min
1. Sīpolus sasmalcina un apcep.
2. Glāzei vārīta ūdens pievieno nedaudz eļļas, pārlej kuskusam un 5 minūtes uzbriedina. Ar dakšinu uzirdina.
3. Pievieno saceptos sīpolus, rozīnes, sasmalcinātas piparmētras, olas dzeltenumu un sāli.
4. Paprikām nogriež cepurītes un iztīra, pārkaisa ar sāli un piepilda ar kuskusa masu.
5. Pārsmērē ar eļļu un apmēram pusstundu cep ietaukotā veidnē 200 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu