Pikantais gulašs

4 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa (var izmantot arī liellopu)
  • Skāba vai saldais krējums
  • Milti
  • Citrons
  • Ķiploki
  • Lociņi
  • Dilles
  • Ķimenes
  • Olīveļļas
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos. Cep uz kārtīgi sakarsētas pannas (bez taukvielām), gabaliņus kārtīgi apbrūninot.
    !!! Nolej lieko škidrumu, gaļai jācepas, nevis jāsautējās savā sulā.
  2. Sasmalcina ķiplokus un pievieno gaļai. Iemaisa garšvielas un nedaudz eļļas.
  3. Ar cepamo lāpstiņu pārkaisa nedaudz miltus. Pannas saturu cītīgi, vairākkārt apmaisa, lai milti vienmērīgi apklātu gaļu.
  4. Kad milti sabrūnējuši, pievieno ūdeni, pāris ēd. k. krējuma un atkal kārtīgi visu samaisa.
  5. Pieber ķimenes.
  6. Kad panna noņemta no uguns, pievieno svaigi spiestu citrona sulu un ļauj mērcei 3-5 minūtes pastāvēt, lai garšas sadraudzējās. Pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem un dillēm.

    Lai labi garšo!
    Kad panna noņemta no uguns, pievieno svaigi spiestu citrona...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni