Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti kartupeļi ar sieru un bekonu

2017. gada 22. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus ar mizu izvāra sālsūdenī, nomizo un sagriež biezās šķēlēs.
2. Sīpolu sasmalcina un eļļā apcep, pievieno kartupeļu šķeles un arī tās apcep.
3. Sieru sagriež kubiņos vai rupji sarīvē.
4. Krējumu sajauc ar sinepēm, pievieno sieru, pārlej kartupeļiem pannā, uzliek vāku, uz mazas uguns ļauj sieram nedaudz pakust.
5. Cita sausā pannā apgrozot apcep bekona šķēlītes, liek virs kartupeļiem, pārkaisa piparus un sīpollociņus.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu