Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīvētu kartupeļu un maltās gaļas sacepums

2017. gada 14. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Kartupeļus nomizo, sarīvē skaidiņās, sajauc ar sāli un pipariem.
2. Sīpolu sasmalcina un kopā ar malto gaļu sakarsētā eļļā apcep.
3. Ietaukotā veidnē liek pusi rīvēto kartupeļu, virsū liek ar sīpoliem sacepto gaļu, pārklāj ar atlikušajiem kartupeļiem, pārlaista ar eļļu.
4. Kārtojumu liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.
10 minūtes pirms cepšanas beigām sacepumu pārkaisa ar skaidiņās sarīvētu sieru.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu