Skābētu kāpostu un biešu salāti ar bekonu

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliela vārīta biete
  • 200 g skabētu kāpostu
  • 2 šķēle/s kūpināta bekona
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz zaļumu

Pagatavošana

15 min.
  1. Kāpostiem nospiež sulu, ja tie ir rupji, sagriež smalkāk.
  2. Vārītu bieti nomizo un sagriež sīkās strēmelītēs vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
  3. Sīpolu sagriež pusriņķīšos, bekonu - strēmelītēs.
  4. Bekonu sausā pannā apcep, pievieno sīpolus un arī apcep.
  5. Kāpostus sajauc ar bieti, pievieno ar sīpoliem sacepto bekonu, samaisa.
  6. Pārlej ar krējumu, pievieno sāli, piparus un pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pārlej ar krējumu, pievieno sāli, piparus un pārkaisa ar zaļ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti