Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un tomātu sacepums

2017. gada 14. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
75 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, arī tomātus sagriež šķēlītēs.
2. Sīpolus notīra un sagriež ripiņās.
3. Karstumizturīgā cepamajā traukā kārtām saliek kartupeļus, tomātus un sīpolus.
4. Katru kārtu pārkaisa ar sāli un pārlej ar 2 ēd. k. eļļas.
5. Kārtojumu pārkaisa ar sadrupinātu brinzu un rīvmaizi, tad ar svaigu vai kaltētu oregano.
6. Cep cepeškrāsnī 1 stundu 180 grādu temperatūrā.
!!! Ja izmanto jau vārītus kartupeļus, tad gatavošanas laiks samazināsies līdz 20 minūtēm.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu