Svaigu kāpostu borščs

4 1
Produktu daudzums "uz aci" - visu nosaka pašu vēlme, kuru dārzeni vairāk izcelt.

Sastāvdaļas

  • Svaigi kāposti
  • Žāvēta gaļa
  • Grūbas
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Ķiploki
  • Marinētas bietes
  • Sāls
  • Piparu graudi
  • Zaļumi - pārkaisīšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Pirmās katlā liek izmērcētas grūbas.
  2. Kad tās ir pusmīkstas, pievieno sagrieztus svaigos kāpostus, burkānus un žāvēto gaļu.
  3. Pēc apmēram 10 minūtēm liek katlā arī kartupeļus un garšvielas, bet pašās beigās - marinētās bietes un ķiplokus.
  4. Kad zupa gatava, lej šķīvjos un pasniedz ar skābo krējumu un bagātīgi pārkaisa zaļumus.

    Labu apetīti!
    Kad zupa gatava, lej šķīvjos un pasniedz ar skābo krējumu un...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas