Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepts lasis ar cukīni salātiem

2017. gada 13. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Laša šķēles liek pannā uz pergamenta, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārsmērē ar kaltēto tomātu eļļu.
2. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 130 grādu temperatūrā apmēram (25-30 minūtes).
3. Cukīni sagriež plānās sloksnītēs un viegli apsāla.
4. Kaltētos tomātus sagriež gabaliņos.
5. Cukīni sloksnītes sajauc ar kaperiem, tomātiem, kaltēto tomātu eļlu un 1-2 tējk. kaperu marinādes. Ļauj 30 minūtes ievilkties.
6. Cepto lasi liek šķīvjos, klāt pasniedz salātus.
!!! Cukīni plānās sloksnītes viegli sagriezt ar dārzeņu mizojamo nazi.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu