Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes kūka ar ķiršiem

2017. gada 13. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
80 min
1. Sviestu saputo un putojot pieber cukuru un olu dzeltenumus.
2. Miltus, cieti, kakao un cepamo pulveri sajauc un pievieno sviesta masai.
3. Jau sajauktajai masai beigās iecilā stingrās putās saputotu olu baltumus.
4. Pusi mīklas lej ietaukotā kūkas formā un uz tās izklāj labi notecinātus ķiršus. Pārējo mīklu uzlej pāri ķiršiem, lai tie visi būtu noslēgti.
5. Kūku cep apmēram 50-60 minūtes 180 grādos temperatūras.
Kad kūka atdzisusi, pārlej ar kausēto šokolādi vai pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu