Cepta zivs Normandiešu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • Zivs (baltā)
  • Sīpols
  • Universālas garšvielas zivs ēdieniem
  • Skābas krējums

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivi notīra, nomazgā, apkaisa no visām pusēm ar sāli, pipariem un ik pēc 3 cm izdara nelielus šķērsgriezumus.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos, apcep kopā ar universālo garšvielu.
  3. Katrā iegriezumā ieliek nedaudz sīpolu, bet atlikušos saliek katliņā dibenā.
  4. Pāri sīpoliem liek zivi, cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.
  5. 10 minūtes pirms izņemšanas, pārlej ar krējumu, kas sajaukts ar universālo garšvielu.

    Labu apetīti!
    10 minūtes pirms izņemšanas, pārlej ar krējumu, kas sajaukts...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni