Liellopa gaļa ar ananasiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 100 ml sojas mērces
  • Svaigi ananasi

Pagatavošana

75 min.
  1. Sagriež gaļu un ananasu apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
  2. Kārto gaļu šķēlēs ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlej virsū sojas mērci.
  3. Pa virsu liek ananasu šķelītes (gabaliņus).
  4. Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu, kamēr gaļa mīksta. Gatavs. Ananasus arī var ēst.

    Labu apetīti!
    Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni