Kāpostu un gaļas kotletes
Kolekcijas:
Ātri pagatavojamās
Sastāvdaļas
- 0.5 kg maltās gaļas
- 0.5 kg svaigu kāpostu
- 1 sīpols
- 2 olas
- 2 šķēle/s pienā izmērcētas baltmaizes
- Sāls
- Pipari
- 1 ēd. k. skābā krējuma
- Kāpostus sālsūdenī vāra gandrīz gatavus, no ūdens izņemtus nospiež un samaļ vai sīki sakapā. Pieliek klāt pie maltās gaļas.
- Tad masai pieliek baltmaizi, olas, krējumu, sāli un piparus.
-
Masu labi sastrādā, veido kotletes, cep uz pannas brūnas.
P.S. kāpostus var aizstāt ar apvārītu ķirbi vai kabaci.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri