Melleņu siera - jogurta kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 kārbiņas klasiskā krēmsiera
  • 350 ml jogurta ar mellenēm
  • Cukurs pēc garšas
  • 1 paciņa cepumu (Selga vislabākie)
  • 100 g sviesta
  • 1/2 glāze/s melleņu ievārījuma
  • 15 g želatīna
  • 300 g svaigu melleņu

Pagatavošana

190 min.
  1. Cepumus saberž drupačas un sajauc kopā ar izkausētu sviestu. Iegūto masu izlīdzina pa tortes veidnes pamatni.
  2. Krēmsieru istabas temperatūrā sakuļ kopā ar jogurtu.
  3. Gatavajā krēmā viegli iecilā ievārījumu. Pēc garšas pievieno cukuru.
  4. Želantīnu uzbriedina un izkausē. Tad iemaisa krēma masā.
  5. Krēmu lej uz sagatvotās cepumu masas pamatnes, pārber mellenes un liek ledusskapī uz 2 stndām sastingt.

    Lai labi garšo!
    Krēmu lej uz sagatvotās cepumu masas pamatnes, pārber mellen...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize