Rabarberu pīrāgs

2017. gada 8. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Glāze - 250 ml tilpuma.
Pagatavošana
70 min
1. Mīklas pagatavošana: mannā, auzu pārslu, kefīru samaisa ar atstāj uz 20 minūtēm.
2. Divas olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno auzu pārslu un mannā maisījumu, sakuļ.
3. Pievieno miltus, kur iemaisīts cepamais pulveris. Iemaisa un lej kūkas formā.
4. Sīki sagriež rabarberus un ber virsū mīklai.
5. Atlikušās divas olas las sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno krējumu un biezpienu. Šo masu lej pāri rabarberiem.
6. Cep ap 180-200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu