Šveices kartupeļu siers

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītu mizotu kartupeļu
  • 300 g svaiga biezpiena
  • Sāls, saberztas krustnagliņas

Pagatavošana

120 min.
  1. Kartupeļus kopā ar biezpienu samaļ, pieliek sāli, krustnagliņas. Samīca vijīgā mīklā, apsedz, liek 1-2 dienas norūgt. Tad veido mazus apaļus sieriņus un liek zem neliela sloga. Jo ilgāk šis siers gatavināsies, jo garšīgāks tas būs. Sieriņus pasniedz sakārtotus uz salātu lapām, apkaisītus ar sasmalcinātiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas