Maltās gaļas kukulītis

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 selerijas kātu
  • 2 marinēti gurķi
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 olas
  • 3 šķēle/s baltmaizes
  • 2 ēd. k. sviesta

Pagatavošana

75 min.
  1. Cūkgaļu sajauc ar liellopu gaļu, pieliek sāli, (apmēram 1 ēd.k. ), olas, ūdenī izmērcētu baltmaizi, piparus, izspiestu ķiploku.
  2. Burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pārējos dārzeņus sagriež smalki. Sviestā apcep burkānus, seleriju, papriku, sīpolus un atdzesē.
  3. Atdzesētus piejauc gaļai, pieleik arī sagrieztus gurķus.
  4. Masu samaisa, liek ietaukotā kēksa formā un cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 1 stundu.
    Pasniedz ar kartupeļu biezputru vai izmanto sviestmaizēm.

    Lai labi garšo!
    Masu samaisa, liek ietaukotā kēksa formā un cep 180 grādu te...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni