Kartupeļu biezputras sacepums ar malto gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 200 ml trekna piena
  • 2 olas
  • Muskatrieksts
  • 500 g maltās gaļas
  • 3 sālīti gurķi
  • 1 paprika
  • 3 sīpoli
  • 20 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus izvāra, karstus sastampā, pielej pienu, samaisa, pieliek olas, rīvētu muskatriekstu un sāli.
  2. Sviestā apcep sagrieztus sīpolus, tad pieliek gaļu, apcep.
  3. Ceptai gaļai pieliek sagrieztus gurķus un papriku, sāla un piparo.
  4. Gaļu liek cepamtraukā, virsū liek kartupeļu masu.
  5. Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz virsiņa brūngana.

    Labu apetīti!
    Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz virsiņa brūngana....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni