Rīsi ar vistu un rozīnēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 1/2 vistas
  • 500 g rīsu
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ingvera saknes gabaliņš
  • 125 g margarīna
  • 1 ēd. k. malta kardamona
  • 1 ēd. k. karija
  • 25 g cukura
  • 50 g gaišo rozīņu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu nomazgā, sadala gabalos un liek vērdošā sālsūdenī un vāra gatavu. Buljonu izmanto rīsu vārīšanai.
  2. Sīpolus, ķiplokus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ingveru nomizo un sarīvē.
  3. Katlā izkausē margarīnu, apcep tajā sīpolus.
  4. Pievieno ķiplokus, ingveru, cukuru un pārējās sastāvdaļas.
  5. Pievieno vistas gabaliņus, rīsus ar buljonu vāra līdz rīsi gandrīz gatavi. Pievieno rozīnes un sautē līdz rīsi gatavi.
    Pasniedz ar svaigiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno vistas gabaliņus, rīsus ar buljonu vāra līdz rīsi g...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni