Apgāztais rabarberu rausis

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze/s kefīra
  • 1 glāze/s cukura - pārkaisīšanai
  • 2 glāze/s miltu
  • 500 g rabarberu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • Kanēlis

Pagatavošana

40 min.
  1. Rabarberus sagriež un ber ietaukotā cepamtraukā.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, pielej kefīru, pieber cepamo pulveri un vaniļas cukuru.
  3. Masu sakuļ, pieber miltus.
  4. Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu.
    Gatavību pārbauda ar kociņu.
    Izceptu rausi izņem no formas, rabarberus pārkaisa ar cukuru un kanēli.

    Lai labi garšo!
    Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu. 
Gatavību...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize