Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Bumbierkūka negaidītiem ciemiņiem

2017. gada 6. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Bļodā sakuļ olas ar cukuru.
2. Pievieno miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un visu sajauc viendabīgā masā.
3. Nomizo bumbierus, izņem sēklotni un sagriež mazos gabaliņos. Pievieno klāt mīklai.
4. Ietauko cepamo trauku un ielej mīklu.
5. Kūku cep jau iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 40-50 minūtes.
Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, iedurot to kūkā, irbulītim jābūt sausam.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu