Siera kūka ar dzērveņu mērcīti

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Mascarpone siera
  • 1 paciņa Phildadelfijas siera
  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 1/2 paciņas sviesta
  • 4 tāfelītes baltās šokolādes
  • Dzērveņu mērcīte

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu izkausē un tajā iemaisa sablenderētus cepumus.
  2. Iegūto masu ieklāj kādā formā (liek cepamajā apaļā formā), kamēr taisa pārejo masu, ieliek ledusskapī.
  3. Uzmanīgi, lēnam samaisa kopā abus sierus.
    Izkausē karstā ūdens peldē šokolādi, jo viņa tad paliek tāda graudaina, iemaisa siera masā.
  4. Liek iegūto masu uz cepumu masas un ledusskapī iekšā, lai paliek cietāka.
    Pārlej ar dzērveņu mercīti, lai nav dikti salda.

    Lai labi garšo!
    Liek iegūto masu uz cepumu masas un ledusskapī iekšā, lai pa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize