Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lasis ar dārzeņiem un spinātu mērci

2017. gada 6. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Produktu daudzumi - pēc katra ieskatiem un garšas.
Pagatavošana
20 min
1. Laša gabalus apcep sviestā, apkaisa ar citronpipariem, sāli un nedaudz kanēļa. Cep uz pannas uzliekot vāku, kamēr gatavs.
2. Tikmēr katliņā izsautē dažādus saldētos dārzeņus ( var, protams, ņemt arī svaigos, bet tas aizņems vairāk laika).
3. Spinātu mērcei: spinātus sablenderē ar majonēzi.
Uz šķīvja liek laša gabalus, dārzeņus un visu pārlej ar spinātu mērci.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu