Zivs sacepums ar dārzeņiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 tomāti
  • 2 nelieli cukīni
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 600 g zivs filejas (menca, heks utt)
  • 2 ēd. k. citronu sulas
  • 3-4 ēd. k. majonēzes
  • 3 ēd. k. rīvmaizes
  • Sviests vai eļļas - cepšanai
  • Rozmarīns
  • Timiāns
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Cukinī un sīpolus sagriež ripiņās. 3 - 4 minūtes sakarsētā eļļā apmaisot cep.
  2. Sasmalcina ķiplokus, tomātus sagriež palielos gabalos, kopā ar rozmarīnu un timiānu liek klāt apceptajiem dārzeņiem un cepšanu turpina vēl dažas minūtes.
  3. Pievieno sāli, piparus.
  4. Zivs filejas sagriež mazākos gabalos.
  5. Apceptos dārzeņus liek ietaukotā veidnē, virsū liek zivs filejas gabaliņus, kas pārkaisīti ar sāli un pipariem un pārlaisīti ar citrona sulu. Zivis pārklāj ar majonēzi.
  6. Sakarsētā sviestā maisot apbrūnina rīvmaizi, liek virs majonēzes.
  7. Visu 200 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.

    Labu apetīti!
    Visu 200 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.

Labu a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni