Ātrā ābolu plātsmaize
Sastāvdaļas
- 2 glāze/s miltu
- 1 glāze/s paniņu
- 3 olas
- 1 glāze/s cukura
- 1 tējk. cepamā pulvera
- 1/2 tējk. sodas
- 1 ēd. k. vaniļas cukura
- 7 vidēji lieli āboli
- Cukurs + kanēlis + skābais krējums
- Ābolus nomizo un sagriež.
- Olas saputo ar cukuru, pieliek vaniļas cukuru, paniņas, pieliek miltus, cepamo pulveri un sodu, sajauc.
- Uz plāts liek cepampapīru, uzlej mīklu, uzber ābolus un cep 220 grādu temperatūrā 25 minūtes.
-
Karstai ābolu maizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu, pārkaisa ar kanēli.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri