Frikadeļu zupa ar puraviem un skābētiem gurķiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas liellopu gaļas
  • 250 g maltas cūkgaļas
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 puravu kāti
  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 skābēti gurķi
  • 50 g sviesta
  • Lauru lapas
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestā apcep rīvētus burkānus, liek vārīties 2 l ūdens.
  2. Puravus sapgriež riņķīšos un arī apcep sviestā pieliek pie burkāniem katlā.
  3. Malto gaļu sajauc ar olu, sāli un pipariem.
    Veido nelielas frikadeles, apcep sviestā, liek pie burkāniem un puraviem, uzvāra, noputo.
  4. Zupai pieliek piparus, lauru lapas, buntīti pētersīļu zaļumu un strēmelītēs sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek rīvētus vai strēmelītēs sagrieztus gurķus.
    Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek rīvētus vai strēmelītēs...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas