Ķīnas kāpostu tīteņi

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 galviņas ķīnas kāpostu
  • 1 kg maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 bundžas sagrieztu tomātu savā sulā
  • 200 g saldā krējuma
  • 50 g diļļu
  • 3 olas
  • 400 g rīsu
  • 100 g sviesta

Pagatavošana

70 min.
  1. Kāpostus sadala pa lapām un noplaucē verdošā ūdenī 5 minūtes.
  2. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, sāli, piparus un sasmalcinātas dilles, olas un vārītus rīsus. Visu sajauc.
  3. Tin maltās gaļas masu sagatavotajās kāpostu lapās.
  4. Gatavo mērci. Katliņā apcep sakapātus sīpolus, pievieno tomātus savā sulā un uzvāra.
    Pasautē 20 minūtes, tad pievieno saldo krējumu un sablenderē. Garšai izmanto sāli, piparus un nedaudz cukura.
  5. Satītos tīteņus liek cepešpannā un pārlej ar mērci. Tīteņus cep cepeškrāsnī 40 minūtes, 200 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Satītos tīteņus liek cepešpannā un pārlej ar mērci. Tīteņus...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni