Tītais biskvīts ar augļiem
Sastāvdaļas
- 10 olas
- 200 g cukura
- 200 g miltu
- 1 sarīvēta citrona miziņa
- Ievārījums pēc izvēles
- Olas dzeltenumus ar cukuru un garšvielām saputo, pieliek miltus un saputotus olu baltumus.
- Plāti pārlāj ar cepamo papīru, uz kura lej sagatavoto mīklu, apmēram 1 cm biezā kārtā.
- Cep 160 grādu temperatūrā gatavu (gaiši brūnu).
- No plāts izliek, noņem papīru, kurš būs pie cepuma pielipis.
-
Biskvītu vēl siltu pārklaj ar sagrieztiem augļiem vai ogām, kas sajaukti ar ievārījumu, satin veltnī.
!!!! Aukstu biskvītu vairs nevar satīt - tas plaisā.
Dekorā pēc gaumes - var vienkārši pārklāt putukrējumu, var pārkaisīt ar pūdercukuru un riekstiem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri