Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 250 g mencas vai citas baltās zivs filejas
  • 400 g saldētu dārzeņu (pēc izvēles)
  • 3-4 ēd. k. saldās čilī mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Mazs petersīļu saišķītis

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju pārkaisa ar sāli un pipariem.
    Sakarsētā eļļā apgrozot zivi izcep.
  2. Citā pannā, sakarsetā eļļā liek saldētos dārzeņus, pielej dažas ēdamkarotes ūdens, un apmaisot sautē apmēram 10 minūtes.
  3. Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pievieno cepto zivi.

    Labu apetīti!
    Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni