Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un olīvām

2017. gada 1. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Vārītos kartupeļus nomizo, sagriež kubiciņos.
Foto: Gita Murniece-Taurina
2. Sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus un sloksnītēs sagrieztu papriku, pievieno malto gaļu, dažas minūtes visu cep.
3. Tad pieliek sagrieztos kartupeļus, sāli, piparus, ripiņās sagrieztas olīvas un sasmalcinātu čilī.
Visu pārliek cepamā veidnē.
4. Olas sakuļ ar krējumu, piemet sāli, piparus, pārlej kartupeļiem un gaļai, cep cepeškrāsnī ar vāku virsū 180 grādu temperatūrā, kamēr olas sarecējušas.
Pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu