Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīti kabači ar malto gaļu

2017. gada 1. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Kabaci nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm.
Izņem viduci, lai iegūtu tādu kā laiviņu.
2. Sagatavotu kabaci noblanšē - liek sālsūdenī (1 tējk. sāls uz 1 l ūdens) un uzvāra, kad ūdens sāk vārīties, kabaci ņem ārā un noliek maliņā, lai notek.
3. Uz pannas apcep malto gaļu kopā ar sarīvētiem burkāniem un sagrieztu sīpolu, tad pievieno garšvielu maisījumu.
Pielej aptuveni 100 g ūdens.
4. Gaļu uz pannas cep tik ilgi, kamēr būs izgarojis viss ūdens.
5. Sagatavoto gaļas masu pilda kabačos, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā un cep apmēram 20 minūtes. Tas atkarībā no kabača lieluma.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu