Pupiņu un maltās gaļas sautējums

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 buņdžiņu konservētu pupiņu( tomatu pasta vai jekuras citas)
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 paprika
  • 5 ķiršu tomātiņi
  • 1 cukīni
  • 1-3 sīpoli
  • 1 galviņa ķiploka
  • Lečo (pēc velmes)
  • 1 čili pipars (bez sēklam)
  • Buntīte koriandra
  • Tomātu pasta pēc garšas
  • Garšvielu mix
  • Sāls
  • Pipari
  • Krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsētā pannā liek malto gaļu ar sakapātiem sīpoliem un izspiestiem caur ķiplokspiedi ķiplokus, apcep uz lielas uguns kādas 10-15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  2. Nomazgā un sagriež dārzeņus, čilī piparam izņem sēklas un balto viduci. Smalki sakapā koriandra lapiņas un pārber sautējumam, visu apmaisa.
  3. Pārber ar garšvielām. Apmaisa un apcep kādas 5 minūtes.
  4. Pupiņām notecina šķidrumu un liek klāt pie sautējuma. Pieliek klat lečo, nedaudz ūdens - ja nepieciešams. Visu kārtīgi samaisa. Sautē līdz dārzeņi mīksti.
    Pasniedz karstu, pārber ar zaļumiem un krējumu.

    Labu apetīti!
    Pupiņām notecina šķidrumu un liek klāt pie sautējuma. Pielie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jānis Briedis 2017. gada 8. decembris 11:35
Pamēģināju un ļoti garšoja. Noteikti taisīšu vēl.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni