Rīsu pudiņš ar aveņu želeju

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītu rīsu
  • 200 g saldā krējuma
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 400 g saldētu aveņu
  • 400 ml spiestas aveņu sulas
  • 200 g želejas cukura ("Multi" Dansukker)
  • Avenes - rotāšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Krējumu saputo stingrās putās un iemaisa rīsos.
  2. Pievieno vaniļas cukuru.
  3. Liek deserta trauciņos. Virsū uzliek avenes.
  4. Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Ļauj atdzist, tad želejas kārtiņu pārlej pāri avenēm.
    Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Katliņā samaisa sulu ar želejas cukuru un vāra 30 sekundes....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti