Apgāztā dzērveņu (brūkleņu) kūka ar riekstiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g dzērveņu (brūkleņu)
  • 125 g miltu
  • 150 g cukura
  • 100 g kapātu valriekstu
  • 120 g sviests
  • 1 ola
  • 1/2 tējk. kanēļa
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas sajauc ar 100 g cukura, miltiem, cepamo pulveri, kanēli un 80 g kausēta sviesta.
  2. Riekstus samaisa ar 50 g cukura un 40 g kausēta sviesta.
  3. Dzērvenes vai brūklenes liek cepamajā formā, kurā ieklāts cepampapīrs un pārklāj ar riekstu masu.
  4. Virsū lej pašķidru mīklu, liek krāsnī 200 grādos un cep 30 minūtes.
  5. Kūku apgāž, ļauj atdzists un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Labu apetīti!
    Kūku apgāž, ļauj atdzists un pārkaisa ar pūdercukuru. 

La...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize