Ceptu ābolu, brūkleņu kārtojums ar sausmaizīšu drumstalām

5 1
Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 1.5 glāze/s brūkleņu
  • 1 glāze/s brūnā cukura
  • 1 tējk. kartupeļu miltu
  • Drumstalām:
  • 20 šķēle/s “Finn Crisp” Original
  • 50 g kviešu miltu
  • 50 g sviesta
  • 50 g cukura
  • 20 g mandeļu

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež tos kubiņos un liek bļodā. Tiem pievieno brūklenes, brūno cukuru, kartupeļu miltus un visu kārtīgi samaisa.
  2. Masu iecilā cepamā traukā un liek cepeškrāsnī cepties 175 grādos 45 minūtes, vai kamēr āboli kļūst mīksti.
  3. Kad masa izcepusies, sadala to 4 daļās un iecilā stikla glāzēs.
  4. Gatavo drumstalas. “FinnCrisp” sausmaizītes un mandeles sasmalcina smalkos gabaliņos. Masai pievieno kviešu miltus, izkausētu sviestu un cukuru. Kārtīgi visu samaisa, līdz izveidojas drumstalas.
  5. Drumstalu masu sadala 4 daļās un liek glāzēs virs apceptiem āboliem un brūklenēm.

    Lai labi garšo!
    Drumstalu masu sadala  4 daļās un liek glāzēs virs apceptiem...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti