Balto pupiņu zupa ar pievienotiem garšaugiem un cieto sieru “Džiugas”

5 1
Kolekcijas: Veģetārās
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1.4 l vistas buljona
  • 425 g lielo balto konservēto pupiņu
  • 200 g sīpolu
  • 140 g spinātu lapu
  • 50 g burkānu
  • 50 g selerijas saknes
  • 50 g rīvēta cietā siera “Džiugas”
  • 50 g krējuma
  • 50 g eļļas
  • 30 g cietā siera “Džiugas”
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. sasmalcināta rozmarīna
  • 1 ēd. k. sasmalcinātu pētersīļu
  • Nedaudz sāls
  • Nedaudz piparu
  • Dažas salvijas lapiņas (dekorēšanai)

Pagatavošana

35 min.
  1. Katlā sakarsētā eļļā 12 – 15 min. apcepiet sasmalcinātus sīpolus, selerijas sakni, burkānus, ķiplokus. Ieberiet sasmalcinātu rozmarīnu un pētersīļus un cepiet vēl vienu minūti.
  2. Pielejiet vistas buljonu, pievienojiet konservētās pupiņas un vāriet 10 min.
  3. Zupu sablenderējiet ar blenderi, pievienojiet spinātu lapas, sāli un piparus, pielejiet krējumu, pieberiet sieru “Džiugas” un salejiet šķīvjos.
  4. Pasniedziet ar salvijas lapiņām, siera grauzdiņiem (tos pagatavosiet, smalki sarīvējot cieto sieru “Džiugas” un apcepot to 200°C cepeškrāsnī 2 minūtes) un dažiem pilieniem olīveļļas.

    Labu apetīti!
    Pasniedziet ar salvijas lapiņām, siera grauzdiņiem (tos paga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas