Sākums > Receptes > Uzkodas

Pikantā neceptā siera “Džiugas” torte

2017. gada 13. oktobris
Foto: Džiugas receptes
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
45 min
1. Ieziediet ar taukvielām nelielu apaļu kūkas formu ar noņemamām malām – gan pamatni, gan sānus.
2. Rīvmaizi samaisiet ar izkausēto sviestu, lai tā kļūtu mitra un masa kļūtu viendabīga. Pēc tam visu masu ielieciet sagatavotajā kūkas formā un kārtīgi piespiediet, izveidojiet līdzenu pamatni un sānu maliņas. Šādā veidā sagatavoto pamatni ar visu formu novietojiet ledusskapī uz pusstundu (kamēr sacietē sviests).
3. Sarīvējiet olas ar rupjo rīvi, pievienojiet tām sieru Džiugas, riekstus, samaisiet ar majonēzi.
4. Uzklājiet olu un siera masu uz rīvmaizes pamatnes, vienmērīgi izlīdziniet. Augšpusi piesedziet ar pārtikas plēvi un atstājiet kūku uz dažām stundām ledusskapī (vai uz nakti).
5. Pirms pasniegšanas ar ļoti asu nazi novelciet gar malām, lai nav pie formas malas pielipušu vietu, un uzmanīgi noņemiet formas sānus. Pasniedziet dekorētu ar lazdu riekstiem.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu