Brūkleņu un siera bezglutēna tarte ar mandeļu mīklas pamatni

4 1
Šī bezglutēna tarte būs rudenīga garšu kārpiņu lutināšana ikvienam, un arī šo desertu ieteicams baudīt kopā ar šampanieti.
Paldies par recepti Rimi vīna dārza vīnzinim Mārcim Mitrevicam un gardēdim Normundam Baranovskim!

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 200 g mandeļu miltu
  • 120 g pūdercukura
  • 60 g sviesta
  • 1 ola
  • Siera krēmam:
  • 300 g krēmsiera
  • 250 g brūkleņu
  • 170 g cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk. sāls

Pagatavošana

110 min.
  1. Visas pamatnes sastāvdaļas sajauc kopā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, pēc tam mīklu izrullē un ieklāj formā.
  2. Saputo krēmsieru ar olu, cukuru un sāli. Lej siera masu formā un cepeškrāsns apakšā 50 minūtes cep 170 grādos.
  3. Pilnībā atdzesē un pasniedz, pārkaisot kūku ar svaigām brūklenēm.

    Lai labi garšo!
    Pilnībā atdzesē un pasniedz, pārkaisot kūku ar svaigām brūkl...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize