Krēmīgā zivju zupa

3 1
Paldies, par recepti "Santa Maria"!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g gabaliņos sagrieztas mencas vai laša filejas
  • 300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
  • 300 ml sausa baltvīna
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 smalki kapāts puravs
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
  • 20 g svaigu, kapātu dilļļu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. Santa Maria Zivju garšviela ar citronu
  • 2 ēd. k. kviešu milti
  • 1 tējk. sāls
  • 1 daiviņa/s ķiploka

Pagatavošana

30 min.
  1. Pannā liek sviestu un 2 minūtes apcep puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
  2. Pievieno zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāra aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
  3. Pievieno zivi, uzvāra un vāra vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).
  4. Tieši pirms pasniegšanas pievieno dilles un pasniedz kopā ar maizi.

    Labu apetīti!
    Tieši pirms pasniegšanas pievieno dilles un pasniedz kopā ar...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas