Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kakao biskvīta kūka "Gardums"

2017. gada 23. septembris
Foto: Madara Vāciete
Pagatavošana
80 min
1. Biskvītam: olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno eļļu, pienu, kakao pulveri - visu samaisa.
2. Miltus un cepamo pulveri samaisa, iesijā olu - kakao masā, sakuļ ar mikseri.
Foto: Madara Vāciete
3. Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.
Foto: Madara Vāciete
4. Biskvītu atdzesē.
Foto: Madara Vāciete
5. Kad biskvīts atdzesēts, tad pārgriež to 3 daļās (pa vidu).
6. Otrā bļodā sajauc biezpienu ar krējumu.
7. Pirmajam biskvītam (apakšējam) liek biezpienu, uzliek nākamo biskvītu atkal liek biezpienu, uzliek pēdējo biskvītu.
8. Bļodā sakuļ 100 g saldā krējuma, otrā bļodā otrus 100 g saldā krējuma. Kuļ līdz kļūst par putukrējumu.
Pirmajai masai piejauc nedauc kakao pulvera krāsai, otru atstāj kā ir.
Foto: Madara Vāciete
9. Kūku dekorē ar putukrējumu un sarīvētām šokolādes skaidiņām. Vai jeb ko citu!

Lai labi garšo!
Foto: Madara Vāciete
Uz augšu