Gaileņu mērce ar saldo krējumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g gaileņu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 100 g žāvēta šķiņķa
  • 1 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • 1.5 ēd. k. miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Nedaudz diļļu

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep mazos gabaliņos sagrieztu šķiņķi.
  2. Pievieno gailenes, cep līdz gatavībai. Pēc nepieciešamības pievieno sāli un piparus.
  3. Tad pievieno saldo krējumu.
  4. Traukā sajauc krējumu, miltus un pienu, kārtīgi samaisa, lai nebūtu kunkuļu. Pievieno mērcei, karsē, kamēr sabiezē, ik pa laikam apmaisot.
  5. Kad mērce gatava, pievieno sakapātas dilles.

    Lai labi garšo!
    Kad mērce gatava, pievieno sakapātas dilles.

Lai labi gar...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni