Cepti dārzeņi ar bekonu

3 1
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 1 iepakojums tvaicētu dārzeņu maisījums Bonduelle Vapeur "California mix"
  • 3-4 lieli kartupeļi
  • 150 g bekona šķēlēs
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Mērcei:
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. Dižonas sinepju
  • 3 ēd. k. citrona sulas
  • 1/2 ēd. k. cukura

Pagatavošana

50 min.
  1. Tvaicētus dārzeņus atkausē. Cepeškrāsni uzkarsē līdz
    180 grādiem.
  2. Kartupeļus nomazgā, sagriež daiviņās, pārliek cepamā formā. Pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un cep cepeškrāsnī 30 min.
  3. Kartupeļus izņem no cepeškrāsns, pievieno atkausētus dārzeņus, pārklāj ar bekonu un cep vēl 15 min.
  4. Gatavo mērci. Olīveļļu uzputo ar sinepēm un citrona sulu. Pievieno cukuru un pēc garšas sāli.

    Dārzeņus pasniedz ar mērci.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni