Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti dārzeņi ar bekonu

2017. gada 11. septembris
Foto: Bonduelle rudens receptes
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
50 min
1. Tvaicētus dārzeņus atkausē. Cepeškrāsni uzkarsē līdz
180 grādiem.
2. Kartupeļus nomazgā, sagriež daiviņās, pārliek cepamā formā. Pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un cep cepeškrāsnī 30 min.
3. Kartupeļus izņem no cepeškrāsns, pievieno atkausētus dārzeņus, pārklāj ar bekonu un cep vēl 15 min.
4. Gatavo mērci. Olīveļļu uzputo ar sinepēm un citrona sulu. Pievieno cukuru un pēc garšas sāli.

Dārzeņus pasniedz ar mērci.

Labu apetīti!
Uz augšu