Zivju plācenīši ar turku zirņiem

4 1
Šī recepte īpaši priecēs tos, kuri nav sajūsmā par zivju ēdieniem. To ka zivis ir jāēd, zin visi, bet bieži vien atsakās dēļ to specifiskās smaržas. Šie plācenīši ir lielisks pierādījums tam, ka arī tie, kas zivis īpaši neēd, prasīs jums papildporciju - tieši turku zirņi neitralizē zivju smaržu, bet marinēti gurķīši un sinepes piešķir pikantumu. Garšīgi un veselīgi!
Starp citu, turku zirņus var aizvietot ar tvaicētām baltām pupiņām.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

7 porcijas
  • 1 bundža tvaicētu turku zirņu Bonduelle "Vapeur"
  • 500 g baltās zivs filejas
  • 8 ēd. k. rīvmaizes
  • 6 mazie pipargurķīši
  • 1 ēd. k. Dižonas sinepju
  • Dilles
  • Eļļa
  • Citrons pasniegšanai
  • Majonēze pasniegšanai
  • Pipargurķīši pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas zivju plāceņu pagatavošanai.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas zivju plāceņu pagatavošan...
  2. Zivi sagriež mazākos gabalos un liek blenderī.
    Pievieno turku zirņus, gurķīšus, 4 ēd.k. rīvmaizes, sinepes, dilles, sāli, svaigi maltus piparus un visu sasmalcina līdz masa ir viendabīga.
    Zivi sagriež mazākos gabalos un liek blenderī. 
Pievieno tu...
  3. No šīs masas veido plācenīšus, apvārta rīvmaizē.
    No šīs masas veido plācenīšus, apvārta rīvmaizē.
  4. Pannā uzkarsē eļļu un cep no abām pusēm 3-4 min. līdz veidojas zeltīta garoziņa.
    Pannā uzkarsē eļļu un cep no abām pusēm 3-4 min. līdz veidoj...
  5. Pasniedz ar citrona šķēlīti (no kuras izspeiž sulu), majonēzi, pipargurķīšiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar citrona šķēlīti (no kuras izspeiž sulu), majonēz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni