Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivju plācenīši ar turku zirņiem

2017. gada 11. septembris
Foto: Bonduelle rudens receptes
Šī recepte īpaši priecēs tos, kuri nav sajūsmā par zivju ēdieniem. To ka zivis ir jāēd, zin visi, bet bieži vien atsakās dēļ to specifiskās smaržas. Šie plācenīši ir lielisks pierādījums tam, ka arī tie, kas zivis īpaši neēd, prasīs jums papildporciju - tieši turku zirņi neitralizē zivju smaržu, bet marinēti gurķīši un sinepes piešķir pikantumu. Garšīgi un veselīgi!
Starp citu, turku zirņus var aizvietot ar tvaicētām baltām pupiņām.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas zivju plāceņu pagatavošanai.
Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Zivi sagriež mazākos gabalos un liek blenderī.
Pievieno turku zirņus, gurķīšus, 4 ēd.k. rīvmaizes, sinepes, dilles, sāli, svaigi maltus piparus un visu sasmalcina līdz masa ir viendabīga.
Foto: Bonduelle rudens receptes
3. No šīs masas veido plācenīšus, apvārta rīvmaizē.
Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Pannā uzkarsē eļļu un cep no abām pusēm 3-4 min. līdz veidojas zeltīta garoziņa.
Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Pasniedz ar citrona šķēlīti (no kuras izspeiž sulu), majonēzi, pipargurķīšiem.

Labu apetīti!
Foto: Bonduelle rudens receptes
Uz augšu