Makaroni ar lēcām un dārzeņiem

3 1
Makaronu ēdieni ir iecienīti ne tikai to vienkāršās pagatavošanas dēļ, bet arī dēļ tā, ka pievienojot dažādus dārzeņus mēs iegūstam pilnvērtīgu un garšīgu maltīti. Mēs piedāvājam pievienot vēl lēcas no mūsu sortimenta - tās ir tvaicētas un saglabā visas vērtīgās vielas. Šīs receptes vieta droši varētu būt arī kāda smalka restorāna ēdienkartē. Izmēģinat šo recepti un pārliecinaties par to!
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 bundža tvaicētu lēcu Bonduelle "Vapeur"
  • 200 g pilngraudu makaronu
  • 125 g Alpu siers
  • 1/2 selerijas saknes
  • 2 vidēji lieli burkāni
  • 1 sīpols
  • 3 tomāti
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Selerijas zaļumi
  • Dilles
  • Augu eļļa
  • 1 lauru lapa
  • 3-4 maržīgo piparu graudiņi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Tomātus noblanšē, novelk ādiņu un sagriež kubiņos.
    Tomātus noblanšē, novelk ādiņu un sagriež kubiņos.
  3. Pārējos dārzeņus sagriež mazos kubiņos, ķiplokus sasmalcina.
     Pārējos dārzeņus sagriež mazos kubiņos, ķiplokus sasmalcina...
  4. Pannā uzkarsē eļlu un apcep ķiplokus, selerijas un burkānus, 10 min. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē uz mazas uguns līdz dārzeņi ir mīksti.
    Pannā uzkarsē eļlu un apcep ķiplokus, selerijas un burkānus,...
  5. Pievieno lēcas.
    Pievieno lēcas.
  6. Pievieno lauru lapu, smaržīgos puparus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa un uzkarsē.
    Pievieno lauru lapu, smaržīgos puparus, sāli un svaigi maltu...
  7. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni nolej.
    Sieru sarīvē uz smalkās rīves, selerijas zaļumus un dilles smalki sakapā.
    Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūden...
  8. Mērcei pievieno makaronus, apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Mērcei pievieno makaronus, apmaisa. Pirms pasniegšanas pārka...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni