Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar lēcām un dārzeņiem

2017. gada 11. septembris
Foto: Bonduelle rudens receptes
Makaronu ēdieni ir iecienīti ne tikai to vienkāršās pagatavošanas dēļ, bet arī dēļ tā, ka pievienojot dažādus dārzeņus mēs iegūstam pilnvērtīgu un garšīgu maltīti. Mēs piedāvājam pievienot vēl lēcas no mūsu sortimenta - tās ir tvaicētas un saglabā visas vērtīgās vielas. Šīs receptes vieta droši varētu būt arī kāda smalka restorāna ēdienkartē. Izmēģinat šo recepti un pārliecinaties par to!
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Tomātus noblanšē, novelk ādiņu un sagriež kubiņos.
Foto: Bonduelle rudens receptes
3. Pārējos dārzeņus sagriež mazos kubiņos, ķiplokus sasmalcina.
Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Pannā uzkarsē eļlu un apcep ķiplokus, selerijas un burkānus, 10 min. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē uz mazas uguns līdz dārzeņi ir mīksti.
Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Pievieno lēcas.
Foto: Bonduelle rudens receptes
6. Pievieno lauru lapu, smaržīgos puparus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa un uzkarsē.
Foto: Bonduelle rudens receptes
7. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni nolej.
Sieru sarīvē uz smalkās rīves, selerijas zaļumus un dilles smalki sakapā.
Foto: Bonduelle rudens receptes
8. Mērcei pievieno makaronus, apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Bonduelle rudens receptes
Uz augšu