Grauzdiņi ar pupiņu pastēti un bekonu

5 1
Šādus grauzdiņus var pasniegt gan brokastīs un vakariņās pie vīna glāzes, gan kā uzkodu uz jebkura mēroga svinību galda. Cepti ķiploki saglabā savu pikantumu, bet zaudē nepatīkamo aromātu. Vienkārši pagatavot, bet grūti atturēties. Pārlieicnaties paši!
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

7 porcijas
  • 425 ml tvaicētu balto pupiņu Bonduelle "Vapeur"
  • 150 g krēmsiera
  • 1 bagete
  • 6 šķēle/s bekona
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 citrona
  • Baziliks
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.
    Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz...
  2. Bageti sagriež šķēlēs, liek uz cepešpannas un pārlej ar olīveļļu. Tur pat liek neattīrītas ķiploku daiviņas un bekona šķēles. Cep cepeškrāsnī līdz ķiploki ir mīksti. Iespējams, grauzdiņi un bekons būs gatavi ātrāk. Bekonu ar rokām salauž mazākos gabaliņos
    Bageti sagriež šķēlēs, liek uz cepešpannas un pārlej ar olīv...
  3. Bļodā liek tvaicētas pupiņas, svaigo sieru, notīrītus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Piespiež citrona sulu un visu sablendē līdz masa ir daudz-maz viendabīga.
    Bļodā liek tvaicētas pupiņas, svaigo sieru, notīrītus ķiplok...
  4. Uz grauzdiņiem smērē pupiņu pastēti, pa virsu kārto bekonu un bazilika lapiņas.
    Uz grauzdiņiem smērē pupiņu pastēti, pa virsu kārto bekonu u...
  5. Pasniedz uzreiz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz uzreiz.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas