Sacepums ar makaroniem un dārzeņiem itāļu gaumē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās
Itāļu virtuve - vismaz tā, ko lielākā daļa pasaulē pazīst - ir samērā vienkārša. Itāļi arī priekšroku dod vienkāršiem ēdieniem, bez liekiem smalkumiem. Šī ir nedaudz pielāgota recepte mūsu platuma grādiem, bet rezultāts ir lielisks. Izmēģiniet šo recepti!
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 iepakojums tvaicētu dārzeņu maisījuma Bonduelle Vapeur "Itāļu"
  • 250 g pilngraudu makaronu
  • 100 g labi kūstoša siera
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 glāze/s piena
  • 3 ēd. k. miltu
  • 40 g sviesta
  • 1 lauru lapa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Gatavo miltu mērci. Pannā izkausē sviestu, ieber miltus un visu laiku maisot apcep, līdz milti kļūst brūni. Intensīvi maisot pielej siltu pienu un uzkarsē. Pievieno lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
    Gatavo miltu mērci. Pannā izkausē sviestu, ieber miltus un v...
  3. Sieru sarīvē uz smalkās rīves un sajauc ar rīvmaizi.
    Sieru sarīvē uz smalkās rīves un sajauc ar rīvmaizi.
  4. Makaronus novāra līdz "al dente" konsistencei, ūdeni notecina. Pievieno atkausētus dārzeņus, samaisa un pārliek cepamā  formā. Pārlej ar miltu mērci.
    Makaronus novāra līdz "al dente" konsistencei, ūdeni notecin...
  5. Pa virsu visam pārkaisa ar rīvmaizi un sieru.
    Pa virsu visam pārkaisa ar rīvmaizi un sieru.
  6. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes un uzreiz pasniedz.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 30 minūtes un uzreiz pasniedz. 

Labu apet...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni