Šokolādes popkorns

5 1
Recepte no grāmatas "ŠOKOLĀDE", autors - ANNA PANNA

Sastāvdaļas

  • 100 g kukurūzas graudu
  • 50 g tumšās šokolādes (var izmantot arī piena vai balto, bet tad jāsamazina kakao daudzums)
  • 20 g sviesta
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. kakao
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Katlā liek olīveļļu un sviestu, un uz vidējas uguns to uzkarsē.
  2. Kad sviests izkusis, katlā ber kukurūzu. Uzliek katlam vāku un ļauj graudiem karsēties. Ik pa brīdim katlu pakrata, lai pārliecinātos, ka nekas nav piededzis. Ja liekas, ka katla saturs sāk dūmot, samazina uguni.
  3. Pēc pāris minūtēm popkorna graudi sāk sprāgt. Kad sprādzieni beigušies, katlu ņem nost no uguns, pievieno kakao, šokolādi un sāli. Visu iemaisa, un popkorns ir gatavs pasniegšanai.

    Labu apetīti!
    Pēc pāris minūtēm popkorna graudi sāk sprāgt. Kad sprādzieni...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti