Asais upeņu biezenis

4 1
Asais upeņu biezenis
Foto: Depositphotos.com
Pikantais biezenis labi sader ar ceptu un grilētu gaļu, cūkas cepeti un gaļas fondī.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"

Sastāvdaļas

  • 600 g cukura
  • 500 g upeņu
  • 80 ml 25% etiķa (reizēm nopērkams lielveikalos)
  • 3 nelielas ķiploka galviņas
  • 2 sīpoli
  • 4 tējk. malta ingvera
  • 2 tējk. saldās paprikas pulvera
  • 2 tējk. sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus sīpolus un ķiplokus sagriež gabalos un kopā ar notīrītām ogām un pipariem samaļ gaļas mašīnā vai sablenderē.
  2. Tad samaisa ar cukuru, sāli, etiķi un garšvielām.
  3. Biezeni pilda burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

    Lai labi garšo!
    Biezeni pilda burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

La...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi