Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Bezglutēna burkānu - kokosriekstu mafini

2017. gada 16. jūlijs
Foto: Laura Čerņavska
Sanāk aptuveni 20 mafini. Šajā gadījumā izmantoju bezglutēna rīsu miltus, bet var arī parastos vai cita veida miltus (Schar utt.).
Pagatavošana
40 min
1. Sarīvē burkānus un ābolu, vai arī izmanto masu pēc sulas spiešanas, kā šajā gadījumā rīkojos es. Masu liek lielā bļodā.
2. Pievieno pārējās sastāvdaļas - bezglutēna miltus, olas, citrona sulu, vaniļas cukuru, cukuru, cepampulveri, kokosriekstu skaidiņas, eļļu. Visas sastāvdaļas sajauc, ja sanāk pa sausu pievieno vēl citrona sulu.
3. Sapilda iegūto masu papīra trauciņos, ko izmanto mafiniem un liek cepties aptuveni uz 20 min. 180 grādos.

Lai labi garšo!
Foto: Laura Čerņavska
Uz augšu