Vaniļas biezpiena krēms ar aprikozēm

5 1
Vaniļas biezpiena krēms ar aprikozēm
Foto: Depositphotos.com
Ja ir pieejamas, izmanto svaigas aprikozes, ja ne, tad konservētas.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 g biezpiena
  • 10 g citrona
  • 100 g saldā krējuma
  • 50 g konservētu aprikožu
  • 30 g cukura
  • 4 g vaniļas cukura
  • 30 g šokolādes
  • 6 g piparmētru lapiņu

Pagatavošana

20 min.
  1. Biezpienu samaļ, sablenderē.
  2. Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rīvētu citrona miziņu, un saputo ar biezpienu.
  3. Sablendē aprikozes.
  4. Kārto traukā aprikožu masu, virsū liek biezpiena masu, rotā ar svaigām vai konservētām aprikozēm un riekstiem.

    Lai labi garšo!
    Kārto traukā aprikožu masu, virsū liek biezpiena masu, rotā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Māris Balodis 2017. gada 21. jūnijs 07:09
MAN PATĪK

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti